FLOWPACKS - SINGLE-PACKED MARSHMALLOWS

Our single-packed flowpacks are the ideal choice for everyday enjoyment and special occasions alike. Whether it's a birthday, confirmation, company gathering, wedding, reception, meeting rooms, office treats, events, or simply indulging yourself, your family, friends, or colleagues, our flowpacks have you covered.

CARAMEL FILLED MALLOWS GIFT BOX

110,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS LIMITED EDITION GIFT BOX

110,00 kr.

SIGNATURE COLLECTION GIFT BOX

350,00 kr.

CARAMEL FILLED MARSHMALLOWS + DOUBLE CARAMEL CHOCOLATE BOX – 5 PCS

65,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + DULCE CHOCOLATE BOX – 5 PCS

65,00 kr.
1 Pcs
10 Pcs
50 Pcs

CARAMEL FILLED MALLOWS + RUBY CHOCOLATE

Fra: 14,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + RUBY CHOCOLATE BOX – 5 PCS

65,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + SOUR PASSION FRUIT BOX – 5 Pcs

55,00 kr.
1 Pcs
10 Pcs
50 Pcs

CARAMEL FILLED MALLOWS + CRUNCHY TOFFEE

Fra: 12,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + CRUNCHY TOFFEE BOX – 5 pcs

55,00 kr.
1 Pcs
10 Pcs
50 Pcs

CARAMEL FILLED MALLOWS + RICH RASPBERRY

Fra: 12,00 kr.

CARAMEL FILLED MALLOWS + RICH RASPBERRY BOX – 5 pcs

55,00 kr.
Large 250 pcs + Glascontainer
Refill 250 stk in box
Regular 66 pcs + Glascontainer
X-Large 600 pcs + 2 Glascontainer

THE MALLOWS GIFT FLOWPACK MIX + PERNILLE BÜLOW GLASCONTAINER

Fra: 530,00 kr. Fra: 350,00 kr.

Enkelt indpakkede skumfiduser med og uden chokolade

En flowpack er en lille pakke med en enkelt indpakket skumfidus i flot, farvestrålende design. Disse er perfekte på kontoret, receptionen, i showroomet eller som snack til dine gæster. Med flowpacks har du muligheden for, at dine kære eller potentielle kunder på en let snack uden det store arbejde. Netop flowpacks er nemme at håndtere og er samtidig hygiejniske, da skumfiduserne altså er individuelt pakket.

Hos The Mallows finder du vores flowpacks med enkeltpakkede skumfiduser, der passer perfekt til både hverdag og festlige lejligheder. Køb dine flowpacks til fødselsdagen, brylluppet, konfirmationen eller til kontoret - og nyd de glade smil, når medarbejdere eller besøgende smager på de skønne skumfiduser.

Hos The Mallows finder du et bredt udvalg af skønne, gourmet skumfiduser lavet af de bedste råvarer med et “chewy” bid. Netop dét, der skaber hele oplevelsen, og gør vores skumfiduser ekstraordinære. Vores skumfiduser kommer i hele 6 forskellige smagsvarianter, så der er med garanti noget, der falder i din smag.

Vælg en størrelse der passer til Jeres behov!

Hos The Mallows kan du købe flowpacks i forskellige mængder, hvorfor der med garanti også er en størrelse, som passer til Jer og Jeres behov. Vi sælger vores flowpacks i forskellige størrelser. De kan købes fra 10 stk. helt op til 600. Køb eksempelvis 40 stk. enkeltpakkede mallows leveret i en plastbeholder, 250 stk. enkeltpakkede mallows leveret i en papkasse, eller 250 stk. leveret i glascontainer, i dansk design fra Pernille Bülow.

Du finder vores flowpacks med skumfiduser i enkelte smage, eller i en kombination hvor flere varianter købes sammen. Uanset om I har en favorit på kontoret, eller om der skal være variation i udvalget, så tilbyder vi begge muligheder. Udover at være en oplagt kandidat til kontoret eller receptionen, så er vores flowpack ligeledes en super idé som kunde- eller personalegave

Uanset Jeres behov står vi gerne til rådighed. Har I særlige ønsker eller specifikke behov, så kontakt os endelig for en uddybende og uforpligtende snak. Vi hører gerne fra Jer!